El parc empresarial de l'esport fa avui un pas endavant amb la signatura d'un protocol

La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, anunciant la creació del projecte

Economia

Publicat el 13/oct/09 per Cristina Solias

L'Ajuntament, la Generalitat i diverses entitats financeres signen avui el protocol de creació de la societat que construirà i explotarà el parc empresarial de l'esport que s'ubicarà costat del Centre d'Alt Rendiment (CAR). L'acte, que té lloc a les cinc de la tarda al Palau de la Generalitat, comptarà amb la presència de l'alcalde i del vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira.

La construcció d'aquest parc tecnològic formarà part de la primera fase de desenvolupament del l'EsportParc Internacional Catalunya. L'objectiu d'aquest projecte és facilitar les sinergies entre el món de l'empresa, la tecnologia i en el sector de l'esport.

La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, destaca la necessitat d'incorporar l'última tecnologia a les instal·lacions perquè esdevingui una infraestructura de referència.

Anna Pruna

Pensem que ha de ser un 'tecnoCAR'. Les prestacions tecnològiques han de ser les millors possibles.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pruna, que ha qualificat el projecte de pioner a àmbit internacional, també ha destacat que amb la nova infraestructura 'Catalunya serà més competitiva fent ús de l'esport com a motor d'impuls econòmic'.

L'equipament, de 71.100 metres quadrats, comptarà amb un centre de negocis, un altre d'innovació i tecnologia, un recinte firal i una clínica especialitzada. També hi tindran cabuda una residència per a esportistes i diverses oficines per allotjar organismes internacionals i seus de la secretaria general de l'Esport de la Generalitat, entre d'altres.