El preu de l'habitatge a Sant Cugat s'enfila un 9% en els darrers tres mesos


Temes relacionats

El preu de l'habitatge a Sant Cugat cau un 10% en els darrers tres mesos (16/jul/09)


  • Comparteix:

Sant Cugat és el municipi on l'habitatge és més car de Catalunya

Sant Cugat és el municipi on l'habitatge és més car de Catalunya

El preu de la vivenda a la nostra ciutat ha crescut més d'un 9% en l'últim trimestre i trenca amb la tendència a la baixa del darrer any, segons dades del ministeri d'Habitatge. El metre quadrat a Sant Cugat val actualment 3.540 euros, el preu més car de tot Catalunya. Tot i l'augment, comprar un pis a la ciutat continua sent un 2% més barat que ara fa un any.

En els darrers tres mesos, el preu de l'habitatge a Sant Cugat ha augmentat 300 euros el metre quadrat, segons el ministeri de Vivenda. Aquesta xifra representa un augment del 9,2%, la primera pujada del preu per metre quadrat dels últims 12 mesos.

L'augment contrasta amb la davallada general de preus de l'Estat espanyol i Catalunya, on el metre quadrat és al voltant d'un 8% més barat que fa tres mesos. Amb l'encariment de la vivenda d'obra nova, Sant Cugat desbanca Barcelona com el municipi amb el preu de l'habitatge més car, on el metre quadrat costa 3.440 euros.

L'habitatge a Sant Cugat és el segon més car al conjunt de l'Estat espanyol, en un rànquing liderat per Sant Sebastià amb 3.920 euros per metre quadrat. Tot i l'augment, els santcugatencs que comprin ara un habitatge s'estalviaran més de 70 euros per metre quadrat respecte els preus que hi havia fa un any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.