El grup Joma's inaugura la seva nova seu ubicada a Can Sant Joan


Temes relacionats

Joma's inaugura avui oficialment la seva seu a Sant Cugat (15/oct/09)


  • Comparteix:

El grup Joma's, líder estatal en el sector del disseny, fabricació i comercialització de vestuari industrial i uniforme, ha inaugurat aquest dijous la nova seu central de l'empresa ubicada al polígon de Can Sant Joan. La firma d'origen sabadellenc ha apostat per traslladar-se a Sant Cugat per la seva situació estratègica a tocar de l'AP-7 i confia a aprofitar aquestes noves instal·lacions per multiplicar les seves exportacions els propers anys.

Un dels presidents del grup, Joaquim Massagué, s'ha felicitat per inaugurar finalment aquestes instal·lacions després d'unes obres més llargues del previst i de trobar-se ara en una conjuntura econòmica desfavorable. Massagué ha explicat que la nova seu els ha de permetre fer el salt endavant per multiplicar les exportacions.

Joaquim Massagué

La nova ubicació ha de ser el trampolí per arribar a una situació on el 15 o 20% de la facturació siguin exportacions.



L'alcalde, Lluís Recoder, per la seva banda, ha elogiat el lideratge del grup en el seu camp i ha explicat que cal valorar el que representa una inauguració en aquests difícils moments per l'economia.

Lluís Recoder

Joma's ha triat Sant Cugat i aquesta nova 'rambla de Catalunya' que és el lloc més ben ubicat.



Recoder ha afegit que és en aquests moments que s'ha de valorar molt la tasca de les empreses i que sense elles la societat no tirarà endavant.


L'empresa, fundada l'any 1979 a Sabadell, és líder estatal en el sector del disseny, fabricació i comercialització de vestuari industrial i uniformes, amb una producció setmanal de 65.000 peces.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.