Sant Cugat posa bona nota a la participació del CIT a la fira Expo Real de Munic


Temes relacionats

El CIT dóna a conèixer els seus centres de negoci a Munic ( 7/oct/09)

Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola defineixen les actuacions del CIT fins a finals del 2009 (12/nov/08)


  • Comparteix:

Sant Cugat fa un balanç molt positiu de la seva participació, a través del Catalonia Innovation Triangle (CIT), a la fira de negocis Expo Real que ha tingut lloc a Munic. El triangle econòmic que conforma la nostra ciutat amb Rubí i Cerdanyola s'ha presentat a la convenció immobiliària alemanya juntament amb els centres empresarials del 22@ de Barcelona i el Parc Aeroespacial i de la Mobilitat DeltaBCN de Viladecans.

Un tècnic de l'Ajuntament va acompanyar la setmana passada l'actual presidenta del CIT i alcaldessa de Rubí, Carme García, i l'alcalde de Cerdanyola, Antoni Morral, a la seva visita a l'Expo Real, saló internacional de l'immoble industrial, comercial i de negocis.

La fira immobiliària va acollir els representants del CIT amb motiu de la inauguració de l'estand de Catalunya. La presentació del parc d'Alba, que es troba dins els territoris del consorci empresarial del Vallès, va marcar la jornada inaugural de la instal·lació catalana.

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha assegurat que, tot i que els resultats són difícils de quantificar, la valoració de la sortida del CIT a l'exterior és molt positiva. Ho ha dit a Cugat.cat.

Jordi Joly

Sortim força satisfets perquè creiem que és un d'aquests llocs on hi hem de ser per vendre el nostre territori a les empreses


Un dels valors afegits de la presentació del CIT, segons Joly, és anar de la mà del 22@ de Barcelona i el Parc Aeroespacial i de la Mobilitat DeltaBCN de Viladecans. El titular d'Economia creu que les sinergies d'aquest 'gran triangle' s'han de perfilar i potenciar.

Jordi Joly

El valor afegit en la nostra participació és fer-ho amb Barcelona i Viladecans. Hem de saber quins són els nostres punts forts.







L'Expo Real, que enguany ha sumat la seva dotzena edició, té expositors de 35 països de tot el món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.