El parc empresarial Vallsolana ja és una realitat


  • Comparteix:

El parc empresarial Vallsolana és un complex d'oficines de 86.500 metres quadrats que integra cinc edificis i que oferirà diversos serveis d'allotjament i de restauració. Aquest dijous s'han inaugurat els dos primers edificis, de prop de 10.000 metres quadrats cadascun, que es destinaran al lloguer d'oficines. El nou parc és una inversió conjunta del grups Nexity i UBS.

El nou complex, instal·lat al polígon de can Sant Joan, suposa un nou concepte d'oficines en incorporar serveis addicionals per als treballadors com són escoles bressol, a banda de servei d'allotjament i restauració. A més, el parc està integrat en un entorn natural, fet que, segons els promotors, millora la qualitat de vida i de treball dels empleats.

Ho explica el director executiu a Europa del grup UBS, Peter Rohrenbach.

Peter Rohrenbach

És un nou concepte de parc empreserial amb una oferta de serveis. Pensem que és més competitiu.


Per ara, s'han inaugurat dos dels cinc edificis amb què comptarà el complex. D'aquests cinc, dos es destinaran a oficines de lloguer i dos a oficines en venda. El cinquè edifici oferirà diversos serveis per als treballadors.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que juntament amb l'alcalde ha assistit a la inauguració, destaca la importància que projectes com aquests s'instal·lin a Sant Cugat.

Mercè Conesa

És molt important que empreses europees s'interessin per la ciutat. Pensem que Sant Cugat té valor i potencial a desenvolupar.






Les bones comunicacions i l'entorn natural són els elements que han destacat els promotors per instal·lar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.