Sant Cugat participa amb Living Labs Global en un concurs internacional de projectes innovadors per a problemes socials


Temes relacionats

Sant Cugat participa a la Cimera de Relacions Mediterrànies ( 4/jun/09)

Sant Cugat acull la primera trobada del projecte Living Labs Catalunya per potenciar les tecnologies mòbils (20/oct/05)


  • Comparteix:

Trobada a la Casa Aymat amb els representants de Living Labs Catalunya

Trobada a la Casa Aymat amb els representants de Living Labs Catalunya

Sant Cugat i vuit ciutats més d'arreu del món han organitzat, amb Living Labs Global, un concurs on line per trobar solucions innovadores als problemes socials utilitzant les noves tecnologies. Els guanyadors dels premis Living Labs Global Showcase faran una prova pilot de la seva proposta en un entorn real. Els projectes es poden presentar al web de l'organització en forma de Showcase fins l'1 de desembre. Living Labs és un projecte europeu per promoure les tecnologies mòbils.

Chicago, Eindhoven, Taipei, Oeiras i Estocolm són algunes de les ciutats internacionals que participen en el certamen Living Labs Global Showcase. Aquest premi està obert a les companyies i organitzacions que han desenvolupat solucions digitals d'un alt valor als usuraris en ciutats d'arreu. El Jurat Internacional avaluarà el grau d'innovació, l'impacte potencial de la proposta i el potencial de la idea en el mercat real.

Cadascuna de les nou ciutats participants estan relacionades amb una categoria del premi. Sant Cugat representa 'Una ecoCiutat digitalment accessible i Barcelona presenta la temàtica de 'l'Automatització de serveis urbans'.

El jurat presentarà els cinc millors projectes de cada categoria el 15 de desembre. Els guanyadors dels premis es coneixeran el 14 de febrer de 2010, abans del Mobile World Congress de Barcelona.

De moment, ja hi ha més de 230 propostes publicades al web de Living Labs Global.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.