Els Prínceps d'Astúries destaquen el caràcter innovador d'Esade a la inauguració del campus


  • Comparteix:

El Príncep d'Astúries defensa a Sant Cugat la necessitat de promoure la modernització empresarial per fomentar la recuperació econòmica. Felip de Borbó ha elogiat la tasca que desenvolupa Esade per fomentar aquesta modernització amb la formació dels professionals del futur. Amb aquestes paraules, els Prínceps d'Astúries han inaugurat oficialment el campus d'Esade a la ciutat, que funciona des del febrer passat i que se situa com el primer de Catalunya construït sota els criteris del Pla Bolonya.

El campus d'Esade a Sant Cugat compta amb 16.500 metres quadrats més 44.800 de parc empresarial que sota el nom de EsadeCreapolis vol unir el món empresarial i formatiu en un únic espai adaptat al Pla Bolonya.

Els Prínceps d'Astúries han presidit aquest dilluns la inauguració oficial del campus en un acte que ha comptat amb nombroses personalitats del món econòmic, social i polític.

El Príncep d'Astúries ha apostat per potenciar la modernització empresarial com a element clau per a la recuperació econòmica, la creació de llocs de treball i la millora del benestar social. Segons el Príncep, el campus d'Esade és un exemple d'aquesta aposta per la innovació i la modernització a través de la formació.

Príncep d'Astúries

En aquests moments de greu crisi em satisfà veure que apareixen projectes innovadors com el d'EsadeCreapolis.


El campus es converteix així en el primer de Catalunya que està pensat i construït sota els criteris de l'Espai Europeu d'Educació Superior. Pel director general d'Esade, Carlos Losada, aquest espai conegut com a Pla Bolonya és una 'gran oportunitat'.

Carlos Losada

Volem que aquest campus sigui un exemple de com fer del procés Bolonya, no un problema, sinó una gran oportunitat.


Sant Cugat ja camina des de fa mesos de la mà d'aquest projecte amb la signatura de diversos convenis. L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat els avantatges que suposa tenir un nou centre universitari a la ciutat i ha deixat la porta oberta a noves col·laboracions que permetin crear sinergies.

Lluís Recoder

Estem començant però la presència d'universitats a Sant Cugat és un fet positiu.




Amb aquesta inauguració oficial, Esade posa fi al procés d'incorporació d'alumnes i serveis que es va iniciar el febrer passat. El campus ja compta amb 1.500 alumnes de 38 nacionalitats diferents i se suma així als centres que Esade té a Barcelona, Madrid i Buenos Aires.



  • Comparteix:

COMENTARIS

veig que l'ultim que va parlar catala a l'acte va ser felip de borbo, surrealista

uau. Enviat el 27/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.