Next House construirà les primeres cases de luxe ecològiques en només dos mesos a Sant Cugat


  • Comparteix:

Prototip d'una de les cases

Prototip d'una de les cases

La filial espanyola de la companyia sueca Next House construirà dues cases a la nostra ciutat amb una nova tècnica ecològica amb la qual només es necessiten dos mesos per construir un immoble. L'empresa presentarà el nou projecte de promocions d'alt estànding que ja funciona a altres països a la fira immobiliària Meeting Point que arrenca avui a Barcelona i s'allargarà fins diumenge.

L'empresa sueca defineix aquests nous immobles com a cases de luxe a preu de 'low cost'. Es tracta d'un producte sostenible i ecològic amb una estructura de fusta que es munta en tan sols dos mesos amb tots els acabats. Les cases inclouen calefacció per terra radiant, parquet, marbre als lavabos i lacat blanc a la cuina, que també ve amb tots els electrodomèstics, com el rentavaixelles i la rentadora, entre altres, i compta amb un safareig i zona de planxa.

La gran aposta del projecte, segons la companyia, són els tancaments dels vidres i les parets, amb els quals s'aconsegueix una reducció del 40% de la pèrdua de fred i calor. Ho explica la directora de la filial espanyola, Ingrid Loffelhardt. Són declaracions a Cugat.cat.

Ingrid Loffelhardt

Les finestres les fem de triple vidre amb doble cambra d'aire. Les parets tenen sistemes aïllants que impedeixen que surti el fred i la calor.


Els dos primers immobles es construiran a Valldoreix per dos santcugatencs que estan interessats en el projecte. Es tracta d'una casa de 188 metres quadrats que sortirà per 176.000 euros i una altra de 322 metres quadrats per 290.000 euros. Després, Next House en construirà una altra a la Costa Brava i té diversos clients interessats a Madrid, segons la directora de la filial espanyola.

Ingrid Loffelhardt

Tenim dos clients de Sant Cugat que els van agradar molt les cases En farem una a Begur i d'altres a Madrid, Galícia i Guadalajara.






La promotora tindrà prop de 100 metres quadrats al Barcelona Meeting Point des d'avui i fins diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.