La Cambra de Comerç de Terrassa defensa a Brussel·les la importància del corredor mediterrani


  • Comparteix:

L'eix ferroviari passaria pel País Valencià, Catalunya i el Principat d'Andorra

L'eix ferroviari passaria pel País Valencià, Catalunya i el Principat d'Andorra

La Cambra de Comerç de Terrassa, amb delegació a Sant Cugat, ha defensat a Brussel·les la importància del corredor ferroviari mediterrani. L'entitat forma part de l'associació FERRMED, que ha presentat un estudi sobre l'eficàcia de l'eix ferroviari a la capital europea. Segons FERRMED, el corredor mediterrani reduiria les emissions de CO2 perquè hi hauria menys camions a la carretera i seria una alternativa ràpida i econòmica.

L'associació FERRMED impulsa la creació del gran eix ferroviari de mercaderies Escandinàvia-Rin-Roine-Mediterrània Occidental. Segons l'entitat, el corredor mediterrani suposaria una alternativa econòmica i ecològica i beneficiaria el Principat d'Andorra i el País Valencià.

FERRMED ha presentat aquest dimarts a Brussel·les les conclusions del seu estudi al Comitè Econòmic i Social Europeu, amb la intenció de convèncer la Unió Europea perquè aprovi un pla d'inversions urgent destinat a l'eix ferroviari.

L'associació FERRMED està formada per 150 empreses europees, entre les quals hi ha la Cambra de Comerç de Terrassa, que té seu a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.