L'atur a Sant Cugat cau a l'octubre per primer cop en els últims tres mesos


Temes relacionats

L'atur creix un 1,9% a Sant Cugat en el darrer mes ( 2/oct/09)

Sant Cugat té gairebé 3.600 aturats, un 60% més que fa un any ( 3/set/09)

Sant Cugat ha tancat el juliol amb un 5,6% més d'aturats ( 6/ago/09)

L'atur cau un 2% al juny a Sant Cugat, la primera baixada de l'any ( 6/jul/09)

L'atur creix al maig un 1'84% a Sant Cugat, contradient la tendència general del país ( 4/jun/09)


  • Comparteix:

L'atur a Catalunya, però, ha crescut un 2%

L'atur a Catalunya, però, ha crescut un 2%

L'atur a Sant Cugat ha disminuït a l'octubre en 34 persones, una xifra que suposa gairebé un 1% menys d'aturats que el mes passat. D'aquesta manera, la desocupació a la ciutat trenca la tendència a l'alça dels últims tres mesos. Tot i això, al nostre municipi hi ha 3.635 aturats, més d'un 50% més que ara fa un any.

Tot i la disminució a la nostra ciutat, l'atur a Catalunya ha crescut un 2,31% en el darrer mes, 12.251 persones, fins a situar-se als 543.603 desocupats el mes d'octubre. En canvi, l'augment interanual d'un 54% al municipi és similar al català, que es queda en un 53%.

Amb les xifres d'octubre, Sant Cugat trenca amb tres mesos d'increment d'aturats després que al juny hi hagués una recuperació en aquest àmbit.

La Cecot ha lamentat les pujades generalitzades de l'atur, de les quals aquest mes s'escapa la nostra ciutat. La patronal vallesana creu que no es veuen perspectives de millora de l'ocupació, sinó un reajust que assegura que durarà encara força mesos. Per aquest motiu, critica que el govern 'no prengui mesures per solventar i incidir sobre les causes que fan que l'Estat espanyol tingui la taxa d'atur més alta d'Europa'. L'entitat reclama reformes estructurals en el marc laboral i en la generació d'activitat empresarial per millorar la competitivitat del sistema productiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.