Sant Cugat viatja avui Maastricht com a candidat als Premis del Sector Públic Europeu


Temes relacionats

L'Ajuntament, nominat als Premis del Sector Públic Europeu pel nou model de gestió pressupostària (16/set/09)


  • Comparteix:

L'Ajuntament coneixerà aquest dijous si guanya un dels premis de l'Institut Europeu d'Administració Pública pel seu model de gestió pressupostari. Una comitiva municipal encapçalada per l'alcalde viatja avui a la ciutat holandesa de Maastricht per participar en diversos actes relacionats amb l'entrega d'aquests reconeixements. Cugat.cat ofereix un seguiment dels premis amb un enviat especial.

L'Institut Europeu d'Administració Pública, que rep el suport institucional i financer de 15 estats europeus i de la Comissió Europea, té com a objectiu promoure l'excel·lència en la gestió de les administracions públiques. Amb aquesta intenció, cada any atorga els Premis del Sector Públic Europeu a diverses institucions per reconèixer millores per les quals hagin apostat. En el cas de Sant Cugat, l'Ajuntament és una de les cinc administracions que opta al premi per 'Lideratge i gestió de canvi' pel Pla d'Alienació i Competitivitat Estratègica (PACTE), el model de gestió pressupostari aplicat als comptes municipals des de l'any passat.

L'alcalde, Lluís Recoder, assegura que el guardó és un estímul per fer les coses encara millor.

Lluís Recoder

És un reconeixement al fet que les coses es fan bé però també és un estímul a fer-les encara millor.


Aquest vespre, l'alcalde de Maastricht oferirà una rebuda oficial als representants de cadascuna de les candidatures en un acte a l'ajuntament de la ciutat holandesa. L'endemà al matí, els candidats presentaran els projectes pels quals opten als guardons i, al vespre, es donaran a conèixer els guanyadors en una cerimònia. En paral·lel a aquests actes, els membres de les candidatures participaran a simposis econòmics.



  • Comparteix:

COMENTARIS

En recoder no s'emporta al cap d'ERC, raul granger, per que li porti la maleta?

pep valldoreix. Enviat el 5/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.