La Cambra de Terrassa facilita als empresaris vincles amb empreses índies


  • Comparteix:

El president de la cambra en imatge d'arxiu

El president de la cambra en imatge d'arxiu

La Cambra de Comerç de Terrassa, amb delegació a Sant Cugat, organitza per aquest dimecres i dijous una missió inversa que permetrà a una cinquantena d'empreses catalanes estrènyer els vincles amb empreses índies. En total, s'ha previst l'organització de 65 reunions comercials per facilitar els intercanvis entre les empreses catalanes i la delegació índia.

La missió inversa tindrà lloc a la seu central de la Cambra de Terrassa. Una delegació d'empreses índies visitara el municipi de Terrassa per reunir-se i mantenir intercanvis comercials amb una cinquantena d'empreses catalanes. L'objectiu és facilitar un primer contacte entre empreses que serveixi per consolidar posteriors acords de negoci.

Les empreses índies representen els sectors de la cosmètica, l'energia solar, el tractament d'aigües i el sector vinícola, entre altres.

Aquest format de missió comercial es diferencia dels que habitualment organitza la cambra perquè permet als empresaris catalans estalviar-se el viatge i les despeses d'anar a visitar el país d'origen. D'aquesta manera, és una delegació estrangera la que viatja per mantenir reunions amb l'empresariat català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.