EsadeCreapolis és un parc d'innovació de referència, segons les administracions


  • Comparteix:

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, i el conseller d'Innovació, Universitat i Empresa, Josep Huguet, posen EsadeCreapolis com a referència de parc empresarial. En la inauguració d'aquest centre, també ha participat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha destacat la importància de l'aposta de l'escola de negocis per instal·lar-se a la ciutat. Aquest vídeo Cugat tv repassa els principals moments de la inauguració

L'acte ha començat amb una visita de les autoritats a les instal·lacions, on han pogut saludar representants de les més de 40 empreses residents actualment al parc d'innovació creat per l'escola de negocis. Aquestes companyies comparteixen experiències entre elles i amb l'escola.

Després de descobrir una placa commemorativa de la inauguració del centre, la ministra Garmendia ha dit que aquest tipus de centres enfocats en l'innovació tindran a curt termini una rendibilitat social i econòmica.

Cristina Garmendia

Aquesta visió de parcs enfocats en l'innovació empresarial crec que pot complementar molt l'aposta general del país i confio que tingui una rendibilitat social i econòmica a curt termini.





El conseller Huguet ha destacat la creació d'aquest espai de reflexió estratègica que representa el projecte d'EsadeCreapolis.

Josep Huguet

La creació d'aquest espai de reflexió estratègica servirà per dinamitzar les estartègies de la majoria d'empreses catalanes.




L'alcalde, Lluís Recoder, ha assegurat que és un projecte clarament orientat al futur i el model necessari per al país.

Lluís Recoder

Es posa en marxa un projecte que vol unir la universitat i l'empresa més innovadora que està clarament orientat cap al futur.




EsadeCreapolis és un espai de 44.800 metres quadrats pensat per acollir companyies orientades a la innovació i que, a més a més, vulguin mantenir estretes relacions amb la universitat. L’objectiu és crear un espai on empreses de diversos sectors convisquin i comparteixin experiències i coneixement per tal d’accelerar els seus processos d’innovació. EsadeCreapolis va obrir les seves portes al març i, actualment, ja hi ha més de 40 empreses que s’hi ha instal·lat, entre elles BBVA, Laboratoris Esteve, Roca i VertisubGroup, que han ubicat al centre els seus departaments d’innovació. EsadeCreapolis també compta amb la implicació de la Generalitat, l'Ajuntament, diverses caixes i l'Associació Sant Cugat Empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.