L'Ajuntament i l'empresa 'Empleo y Desarrollo' premien 31 emprenedors


  • Comparteix:

L'alcalde Recoder felicita una de les persones premiades

L'alcalde Recoder felicita una de les persones premiades

L'Ajuntament de Sant Cugat i l'empresa 'Empleo y Desarrollo' han premiat a diferents emprenedors que han creat una empresa a Sant Cugat en l'últim any. En total han estat 31 guardonats d'entre les persones que han utilitzat el Servei Municipal d'Ocupació per muntar la seva empresa.

L'any 1997, el Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament va signar un conveni amb Empleo y Desarrollo perquè tots els que volguessin crear una nova empresa a la nostra ciutat comptessin amb el seu assessorament. Aquesta empresa reconeix anualment la tasca d'aquelles persones que més s'han esforçat per fer realitat el seu negoci. Enguany han estat 31els guardonats d'entre un centenar de nous empresaris. Durant l'acte de reconeixement, l'alcalde Lluís Recoder ha tranquilitzat als emprenedors assegurant-los que Sant Cugat és un bon escenari pels seus negocis.

Lluís Recoder

En aquests moments no hi ha cap dada que indiqui que Sant Cugat és una ciutat dormitori


L'alcalde ha destacat que a la Mostra Sant Cugat Actiu es va poder veure un bon nombre d'empreses d'èxit que també van néixer amb l'ajuda del Servei Municipal d'Ocupació. Segons Recoder, Sant Cugat concentra una important activitat econòmica.

Lluís Recoder

A Sant Cugat hi ha grans empreses, que són molt importants, pero al costat d'això hi ha un important gruix de petites empreses que fan una gran tasca


Representants d'un centenar de noves empreses de la ciutat han assistit a aquest acte i han aprofitat per fer noves relacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.