TNS descobreix els costums de la població endinsant-se amb els seus panells en la vida de 80.000 consumidors


Temes relacionats

TNS, amb seu a Sant Cugat, guanya el concurs d'estudis qualitatius de l'Eurobaròmetre ( 6/gen/09)


  • Comparteix:

TNS té seu a Sant Cugat

TNS té seu a Sant Cugat

La multinacional amb seu a Sant Cugat TNS World Panel aconsegueix infiltrar els seus panells per analitzar els costums de consum de la població a 25.000 llars de l'Estat espanyol. En concret, el servei compta amb la informació de 80.000 consumidors que desvelen a través d'aquests panells què compren, a quin preu, on i fins i tot quin ús en fan. Es tracta d'aparells de lectura dels codis de barres que analitzen les compres dels usuaris. L'instrument ja ha posat de relleu que hi ha un 30% de la població que ha augmentat la despesa en més d'un 5%, tot i la crisi econòmica.

Gràcies a les dades que recullen aquest aparells instal·lats a les llars, els clients de TNS World Panel poden reajustar el seu mercat i enfocar les campanyes de llançament de nous productes, així com la penetració d'aquests. La multinacional compta amb 12.000 usuaris només per a la secció dedicada als costums de consum en la categoria d'alimentació, tèxtil i drogueria.

El servei, desenvolupat des de les seves oficines de Sant Cugat ubicades al camí de Can Calders, utilitza algoritmes per fer una projecció de la quota de mercat del client durant els mesos vinents. En definitiva, nodreix els clients d'informació per ajudar a la presa de decisions.

Per la seva banda, els usuaris que participen de l'experiència guanyen punts que poden intercanviar per regals.

TNS, que pertany al grup Kantar, va culminar l'octubre passat el seu procés de fusió amb Research International.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.