Els preus del transport ferroviari s'incrementen un 2% de mitjana


Temes relacionats

Els usuaris de FGC consideren abusiu l'increment de les tarifes (17/des/09)

La T-10 de transport públic costarà gairebé un 2% més l'any vinent (15/des/09)


  • Comparteix:

Augmenta un 2% de mitjana el transport ferroviari

Augmenta un 2% de mitjana el transport ferroviari

El preu del transport públic de l'àrea metropolitana de Barcelona s'incrementa gairebé un 2% de mitjana. Així ho estableix l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM). Les targetes de 10 viatges d'una i dues zones augmenten un 1,95% i el bitllet senzill s'incrementa fins a 1,40 euros el d'una zona i 2,10 euros el de dues.

L'increment del 2% de mitjana supera la previsió de l'IPC català per aquest 2010. El bitllet senzill augmenta un 3,70% i passa a costar 1,40 euros. La T-10 per a una zona incrementa un 1,95% i assoleix els 7,58 euros, igual que la de dues zones, que costa a partir d'avui 15,70 euros. El bitllet senzill per a dues zones augmenta un 2,44% fins als 2,10 euros.

Aquestes són algunes de les opinions dels usuaris sobre la nova pujada de preus aprovada per l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) per al 2010.

Usuaris

Els estudiants hem de fer servir el tren cada dia. / És un inconvenient en aquests moments. / És massa perquè depenc del transport públic.


Tot i la pujada de preus generalitzada, l'ATM situa aquest increment de la tarifa mitjana per al conjunt del sistema en un 0,57%, ja que inclou la nova targeta T-12, els bitllets per a famílies nombroses i l'ampliació d'edat d'utilització de la T-Jove.

L'increment de les tarifes ha estat aprovat pel Consell d'Administració de l'ATM, que està integrat per 18 membres representants de la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona, l'ATM i l'Agrupació de Municipis de Transport Urbà (AMTU)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.