Els restaurants esquiven la crisi amb els sopars de Cap d'Any


  • Comparteix:

Els restaurants registraran una bona ocupació

Els restaurants registraran una bona ocupació

Els restaurants de Sant Cugat faran un ple d'ocupació la nit del 31 de desembre, amb preus que oscil.len entre els 50 i els 100 euros per persona. La majoria d'establiments consultats per Cugat.cat que ofereixen menú especial per Cap d'Any tenen totes les reserves confirmades, mentre que són pocs els que han decidit tancar a causa de la crisi.

Els restaurants que obren la nit de l'últim dia de l'any fan front a la crisi amb serveis complementaris com sales de ball o discoteques. Així, les tarifes del sopar de Cap d'Any ballen entre els cinquanta euros i els cent per comensal, incloent consumicions posteriors i entrades a locals d'oci nocturn. Alguns restaurants, com la Masia Can Ametller, ja han reservat la totalitat de coberts per a l'últim àpat del 2009.

Tot i això, alguns locals com Gasteiz o A Pompeia, que acostumaven a obrir per Cap d'Any, enguany no ho faran. Dolores Tomás, del restaurant Gasteiz, ha afirmat que la crisi ha estat el motiu del tancament.

Dolores Tomás

Els productes són molt cars, és un gran esforç. A més, ha estat un any molt dur.


La majoria de restaurants enquestats han reconegut que, enguany, han rebaixat el preu dels menús, pèro no la qualitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.