Últimes activitats nadalenques dels botiguers locals


  • Comparteix:

Un taller de fanalets i el lliurament de cartes al patge reial són les activitats que ha programat la Federació d'Associacions de Comerciants en els propers dies. Les propostes, adreçades a un públic infantil, tenen l'objectiu de fer més original la campanya nadalenca dels botiguers locals.

Fer un Nadal de màgia per tot Sant Cugat. Aquesta ha estat la tònica que ha mantingut aquests dies festius la Federació de Comerciants de Sant Cugat per impulsar el comerç al centre urbà. La federació pretén barrejar activitats vinculades al món de la màgia com tallers i actuacions amb la tradició catalana com són el patge reial i el cagatió.

La gerent de la Federació de Comerciants de Sant Cugat, Mariona Martínez, ha explicat a Cugat.cat que han buscat iniciatives més originals per fer front a la conjuntura econòmica actual.

Mariona Martínez

Les activitats d'enguany són més orginals. Estan relacionades amb la màgia i la tradició.


Aquest dissabte, al carrer Valldoreix tindrà lloc un taller de fanalets perquè els nens de Sant Cugat rebin a Ses Majestats el proper dia 5. Martínez ha recordat que, a banda de fomentar el comerç a la ciutat, és important fer ciutat.

Mariona Martínez

Amb la campanya intentem fomentar el petit i mitjà comerç però també volem que la gent visqui la ciutat.




L'oferta de l'entitat comercial es completa amb el lliurament de cartes al patge reial, aquest dilluns, a la plaça del Doctor Galtés.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.