EsadeCreapolis comença a crear sinergies entre les empreses del campus


  • Comparteix:

Moment de la trobada

Moment de la trobada

Crear sinergies entre empreses ha estat l'objectiu de la trobada que s'ha celebrat aquest dijous a la tarda a la seu d'EsadeCreapolis. Les empreses dedicades a oferir productes i serveis relacionats amb la sostenibilitat i la innovació han pogut exposar les seves linies d'actuació i explicar què poden aportar a les altres companyies presents a la cita. L'Ajuntament ha exposat la seva actuació en sostenibilitat i ha instat les empreses a treballar conjuntament en projectes de futur.

EsadeCreapolis ha acollit aquest dijous una trobada entre Ajuntament i empreses que ha servit per iniciar i rellançar aquestes sinergies que busca crear el centre d'innovació empresarial.

L'alcalde, Lluís Recoder, acompanyat de la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, ha presentat les accions públiques en favor de la sostenibilitat que es duen a terme a Sant Cugat i han instat les empreses presents a EsadeCreapolis a treballar entre tots per trobar noves idees i solucions de futur.

En aquest sentit, Recoder s'ha mostrat molt satisfet del resultat de la trobada amb les empreses i d'aquesta iniciativa d'EsadeCreapolis.

Lluís Recoder

Hem sentit idees molt interessants perquè moltes propostes de les empreses són aplicables a nivell local.


Les empreses presents a l'acte han pogut presentar els seus projectes a les altres companyies per començar a crear lligams i oportunitats de negoci. Ho ha explicat la representant del grup d'innovació de Caixa Catalunya, Sandra Sancho, a Cugat.cat.

Sandra Sancho

Reunions com aquesta aporten la possibilitat de conèixer quins són els projectes en sostenibilitat de les altres empreses i veure si hi ha punts d'encaix.






Actualment, més d'una quarantena d'empreses formen part del projecte d'EsadeCreapolis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.