El Vallès acollirà un congrés internacional d'empresaris per buscar solucions a la crisi


  • Comparteix:

Web del Consell Comarcal

Web del Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Vallès Occidental organitzarà un congrés internacional d'empresaris. Està previst que la trobada tingui lloc el primer trimestre d'aquest any amb l'objectiu de debatre les accions a prendre per solucionar els impactes de la crisi econòmica a la comarca.

El congrés està promogut pel Consorci per a l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental. De fet, s'inclou dins les mesures recollides pel Pla Vallès Avança 2008-2013 i del Pla d'Acció 2010-2011 del mateix consorci. Aquests dos documents se centren en eixos com la promoció de l'ocupació, la formació, les pimes i el desenvolupament sostenible.

Sota el títol ' Més competitivitat, més seguretat, més flexibilitat', el congrés vol a més cridar l'atenció sobre la importància de la comarca com un dels territoris més competitius i un pol d'innovació. Exemple d'això són el Parc Empresarial de Sabadell, el Parc Audiovisual de Terrassa, el Centre Direccional de Cerdanyola i EsadeCreapolis, situat a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.