Banc Sabadell incorpora un nou sistema per gestionar les propostes de millora dels treballadors


  • Comparteix:

Moment de presentació del sistema 'BS Idea', aquest dimarts

Moment de presentació del sistema 'BS Idea', aquest dimarts

Banc Sabadell, amb seu a la ciutat, posa en marxa una xarxa social virtual que reuneix les idees de millora de l'entitat. Sota el nom 'BS Idea', la iniciativa vol facilitar la recepció i el tractament de les propostes que es facin des de qualsevol àmbit de l'organització. La xarxa social, que ha estat creada per l'empresa ideas4all, compta amb un sistema de votació de suggeriments amb cinc nivells de qualificació al qual hi tenen accés tots els treballadors de l'entitat.

'BS Idea' empra la tecnologia per enregistrar i classificar les propostes dels treballadors de Banc Sabadell. Amb aquest sistema, l'empresa obtindrà directament la informació dels treballadors sense necessitat que les peticions passin per un circuit d'aprovació intern. Un cop recollides les idees, Banc Sabadell tindrà en compte les propostes més comentades i puntuades per millorar el servei de l'entitat bancària.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.