Els clients de Banc Sabadell ja poden accedir als seus comptes des del telèfon mòbil


  • Comparteix:

Banc Sabadell té la seva seu a Sant Cugat

Banc Sabadell té la seva seu a Sant Cugat

L'entitat financera Banc Sabadell, amb seu a la ciutat, ha creat un portal a Internet per a telèfons mòbils. Sota el nom 'BSMóvil', la iniciativa permet als clients de l'entitat consultar els seus comptes, activar i bloquejar targetes de crèdit i fer transferències des d'un telèfon mòbil que tingui accés a la xarxa. Amb aquesta nova aplicació, Banc Sabadell vol facilitar l'accessibilitat a l'entitat financera i fer créixer el nombre de clients que operin utilitzant Internet.

'BSMóvil' és un nou portal específic per a telèfons mòbils des del qual es poden fer les operacions més habituals a través de la xarxa. Amb aquest sistema, els clients poden consultar els fons d'inversió, gestionar les domiciliacions i accedir a la borsa en temps real, entre altres serveis. La nova aplicació, que està disponible per a totes les plataformes mòbils del mercat, és gratuïta i només s'ha d'instal·lar al menú del telèfon per poder accedir als serveis bancaris.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.