Més de 40 comerciants creen l'Associació de Botiguers del Centre Històric


  • Comparteix:

Més de 40 comerciants han constituït l'Associació de Botiguers Centre Històric amb l'objectiu de dinamitzar el nucli més antic de la ciutat. Els associats esperen aconseguir encara l'adhesió de més botiguers i poder-se integrar a la futura Federació de Comerciants de Sant Cugat.

Els botiguers consideren que, actualment, hi ha molts santcugatencs que no acostumen a passejar i comprar per aquesta zona de la ciutat. Per això, des de la nova associació, volen animar l'activitat del barri i ajudar a redescobrir aquest sector, d'on va néixer Sant Cugat. Així ho explica la presidenta en funcions de Centre Històric, Roser Canas:

Roser Canas

Sant Cugat ha crescut molt i el teixit comercial és cada cop és ampli, per això demanem a Sant Cugat Comerç que aposti per la federació de comerç


En nom de l'Ajuntament, el regidor de Comerç, Jaume Tubau, ha donat la benvinguda a la nova associació i ha subratllat l'impuls que han demostrat aquests comerciants per dinamitzar la ciutat:

Jaume Tubau

La gent d'aquesta associació té moltes idees


Des de l'associació Centre Històric s'impulsaran tota mena d'activitats, ja siguin culturals, infantils o de qualsevol altre tipus, per donar a conèixer aquesta zona de la ciutat. Aquesta és una de les 3 associacions de comerciants que s'ha creat amb l'impuls de Sant Cugat Comerç i la Cambra de Terrassa en els últims mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.