Generalitat i Ajuntament cediran la zona comercial del CAR a establiments que facin recerca aplicada a l'esport


Temes relacionats

Decathlon busca terrenys per obrir un establiment a Sant Cugat ( 1/feb/10)


  • Comparteix:

Simulació del futur EsportParc Internacional.

Simulació del futur EsportParc Internacional.

El futur espai comercial de l'EsportParc Internacional que s'ha d'implantar en els terrenys del Centre d'Alt Rendiment (CAR) allotjarà només empreses que facin també recerca esportiva. Aquest és el cas de l'empresa Decathlon, que busca terrenys a Sant Cugat per construir-hi un nou establiment. La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, i l'alcalde, Lluís Recoder, han confirmat que la companyia francesa podria ser una de les possibilitats, però han subratllat que la decisió final l'haurà de prendre la societat público-privada que gestiona aquesta zona comercial.

Davant la possibilitat que Decathlon s'ubiqui al futur EsportParc Internacional, la secretària general de l'Esport de la Generalitat, Anna Pruna, ha recordat que tot i que l'empresa desenvolupa recerca vinculada al món de l'esport, haurà de ser la societat público-privada que gestiona l'espai qui haurà de decidir finalment a qui concedeix les llicències comercials.

Anna Pruna

No necessàriament ha de ser Decathlon, tot i que és una possibilitat que haurà de decidir la societat público-privada.




Per la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder ha assegurat que la proposta de Decathlon és només 'un nom més de tots els que estan sobre la taula'. L'alcalde ha definit així la tipologia de companyia que s'hauria d'instal·lar en aquesta zona comercial vinculada al CAR i a l'EsportParc Internacional.

Lluís Recoder

És un tipus d'empresa que crea valor afegit i riquesa. Les empreses han d'estar vinculades a la recerca esportiva.



En total són 10.000 metres quadrats comercials del futur EsportParc Internacional, previstos a la llei de Comerç de Catalunya com una excepció pel seu interès governamental, segons ha explicat la mateixa secretària general de l'Esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.