El catedràtic Henry Chesbrough entra a formar part del professorat d'Esade


Temes relacionats

Esade valora positivament el seu primer any a Sant Cugat, però denuncia actes vandàlics ( 4/feb/10)


  • Comparteix:

Entrada d'EsadeCreàpolis a Sant Cugat

Entrada d'EsadeCreàpolis a Sant Cugat

Esade ha incorporat el catedràtic nord-americà Henry Chesbrough al seu equip de professorat. El centre amb seu local ja basa els seus mètodes d'ensenyament en les teories del professor, que ha començat a impartir lliçons als programes de postgrau MBA. El nou catedràtic és membre de la Universitat de Berkley, a California.

Henry Chesbrough ha començat a impartir classes en els cursos Master in Business Administration (MBA), Exclusive MBA i doctorats. Les primeres sessions del catedràtic s'han centrat en com generar nous models de negoci mitjançant estratègies d'innovació oberta.

Chesbrough és el creador de la teoria de la innovació oberta, que pretén que les empreses creïn nous processos d'innovació a partir d'idees externes i les comparteixin amb altres companyies. El nord-americà també és partidari de rendibilitzar millor els nous productes en el mercat.

Henry Chesbrough és professor i director executiu del Center for Open Innovation a la Haas School Business de la Universitat de Berkeley, a California.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.