Esade i l'Obra Social Caixa Sabadell elaboren una guia conjunta sobre el sector hoteler


  • Comparteix:

Esade, que forma part d'aquest projecte, té seu a Sant Cugat

Esade, que forma part d'aquest projecte, té seu a Sant Cugat

Les petites i mitjanes empreses del sector hoteler centren la segona guia que han elaborat conjuntament Esade, amb seu a la ciutat, i l'Obra Social Caixa Sabadell. La publicació fa un repàs a l'evolució econòmica del sector hoteler i estudia les petites i mitjanes empreses per trobar noves formes de competir amb altres companyies de manera innovadora.

La guia pretén atribuir valors socials als hotels per diferenciar-los de possibles competidors. Aquest projecte és fruit de la col·laboració entre Esade i l'Obra Social Caixa Sabadell.

El professor de l'Institut d'Innovació Social d'Esade, David Murillo, explica com ha estat la col·laboració entre les dues entitats. Són declaracions a Cugat.cat.

David Murillo

L'Obra Social Caixa Sabadell ha trobat un doble interès en nosaltres. D'una banda, la nostra implicació amb les petites i mitjanes empreses. De l'altra, com integrar en elles elements innovadors.



Murillo també ha anunciat que en els propers mesos es publicarà una tercera guia dedicada a l'energia solar a Catalunya.

L'acte de presentació del volum sobre el sector hoteler ha tingut lloc aquest dijous a l'EsadeForum de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.