Esade i l'Obra Social Caixa Sabadell elaboren una guia conjunta sobre el sector hoteler

Esade, que forma part d'aquest projecte, té seu a Sant Cugat

Economia

Publicat el 5/feb/10 per Irene Campmany

Les petites i mitjanes empreses del sector hoteler centren la segona guia que han elaborat conjuntament Esade, amb seu a la ciutat, i l'Obra Social Caixa Sabadell. La publicació fa un repàs a l'evolució econòmica del sector hoteler i estudia les petites i mitjanes empreses per trobar noves formes de competir amb altres companyies de manera innovadora.

La guia pretén atribuir valors socials als hotels per diferenciar-los de possibles competidors. Aquest projecte és fruit de la col·laboració entre Esade i l'Obra Social Caixa Sabadell.

El professor de l'Institut d'Innovació Social d'Esade, David Murillo, explica com ha estat la col·laboració entre les dues entitats. Són declaracions a Cugat.cat.

David Murillo

L'Obra Social Caixa Sabadell ha trobat un doble interès en nosaltres. D'una banda, la nostra implicació amb les petites i mitjanes empreses. De l'altra, com integrar en elles elements innovadors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Murillo també ha anunciat que en els propers mesos es publicarà una tercera guia dedicada a l'energia solar a Catalunya.

L'acte de presentació del volum sobre el sector hoteler ha tingut lloc aquest dijous a l'EsadeForum de Barcelona.