L'Ajuntament amplia de 23 a 27 els projectes que opten al fons estatal


Temes relacionats

L'Estat ja ha aprovat vuit del 23 projectes de Sant Cugat al FEOSL (28/gen/10)

Crítiques de l'oposició per haver-se quedat al marge de la decisió dels projectes del FEOSL (22/des/09)

L'equip de govern aprova els 23 projectes que rebran finançament del nou fons estatal (17/des/09)


  • Comparteix:

El FEOSL destinarà 8'2 milions d'euros a Sant Cugat

El FEOSL destinarà 8'2 milions d'euros a Sant Cugat

L'Ajuntament ha ampliat de 23 a 27 els projectes que opten a les subvencions del Fons Estatal per l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL), que destinarà més de 8 milions d'euros a Sant Cugat. El projecte original de videovigilància s'ha dividit en tres projectes i s'han presentat quatre projectes nous, que es reparteixen el pressupost de dos projectes originals que han caigut de la llista.

L'Ajuntament ha optat per retirar el projecte global d'adequació de parcs, jardins i àrees de joc, valorat en més d'un milió d'euros. També ha caigut de la proposta el projecte de recuperació i conservació de l'antic camí del Torrent de Ferrussons i millora de la connectivitat per a vianants entre Can Magí i el centre històric.

A canvi, el consistori ha incorporat quatre projectes nous: la rehabilitació del col·lector de la rambla de Can Mora, la restauració dels jardins del Monestir, la rehabilitació de la riera al casc urbà i una aplicació informàtica per gestionar els continguts dels punts multimèdia.

A més, el projecte original per desenvolupar un sistema de videovigilància al municipi, valorat en 479.000 euros, s'ha dividit en tres projectes, que es reparteixen la mateixa quantitat. Dos dels tres projectes ja han rebut el vistiplau del govern espanyol.

De la seva banda, l'EMD de Valldoreix ha substituït un projecte original de substitució d'enllumenat públic per un de nou, que ha de servir per millorar els accessos a la nova escola bressol i suprimir les barreres arquitectòniques al CEIP Ferran i Clua. L'actuació té un pressupost de 300.000 euros. La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, explica els motius del canvi.

Montserrat Turu

L'Estat va considerar que el primer projecte no quedava prou inscrit en els objectius dels ajuts.



Aquest dijous s'ha tancat el procés per presentar projectes municipals al Fons Estatal per l'Ocupació i la Sostenibilitat (FEOSL), que destinarà més de 8 milions d'euros en inversions a la nostra ciutat. El govern espanyol ja ha aprovat 18 dels 27 projectes presentats des de Sant Cugat i Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.