Llum verda del govern espanyol a finançar el projecte de videovigilància a la ciutat


Temes relacionats

L'Ajuntament amplia de 23 a 27 els projectes que opten al fons estatal ( 8/feb/10)

L'Estat ja ha aprovat vuit del 23 projectes de Sant Cugat al FEOSL (28/gen/10)

L'equip de govern aprova els 23 projectes que rebran finançament del nou fons estatal (17/des/09)


  • Comparteix:

El fons finançarà la instal·lació de càmeres de videovigilància

El fons finançarà la instal·lació de càmeres de videovigilància

L'executiu espanyol finançarà el projecte de videovigilància a la ciutat presentat per l'Ajuntament al Fons Estatal per l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL). La subvenció de Madrid, que puja a 479.000 euros, servirà per desenvolupar els tres projectes que conformen el sistema de càmeres de seguretat dissenyat per l'equip de govern. El govern espanyol també ha donat llum verda al desenvolupament d'un sistema d'informació que integra tots els canals d'accés a l'administració.

El projecte original per desenvolupar un sistema de videovigilància al municipi, valorat en 479.000 euros, es va dividir en tres projectes. El primer, amb 180.000 euros de pressupost, fa referència al desenvolupament i la implantació d'un sistema de captació d'imatges en matèria de seguretat ciutadana. El segon, que suma 130.000 euros, està destinat a l'aplicació informàtica per la gestió de demanda de serveis policials i d'emergències. L'últim, aprovat aquest dilluns, consisteix en la implantació dels protocols automatitzats d'actuació de la Policia Local amb integració en els sistemes informàtics municipals. Els tres projectes ja han rebut el vistiplau del govern espanyol.

En el marc del FEOSL, Madrid ha donat llum verda també aquest dilluns a una subvenció de 200.000 euros per al desenvolupament d'un sistema d'informació que integra tots els canals d'accés a l'administració, és a dir, presencial, telèfon, web i mòbil. També s'ha inclòs la restauració paisatgística d'un nou equipament com a espai esportiu i de lleure als carrers Víctor Català i avinguda Can Graells.

Dijous passat es va tancat el procés per presentar els projectes municipals al FEOSL, que destinarà més de 8 milions d'euros en inversions a la nostra ciutat. El govern espanyol ja ha aprovat 21 dels 27 projectes presentats des de Sant Cugat i Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.