Boehringer Ingelheim amplia la seva oferta de vacunes destinades als animals


  • Comparteix:

Boehringer Ingelheim amplia la distribució de vacunes per animals

Boehringer Ingelheim amplia la distribució de vacunes per animals

La multinacional farmacèutica Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, amplia la comercialització de vacunes ramaderes amb l'adquisició de productes de l'empresa Fort Dodge Animal Health. Amb aquesta actuació, Boehringer Ingelheim augmenta la seva presència al sector veterinari i fomenta la investigació de productes en aquest camp. Les vacunes es començaran a distribuir el mes vinent i van destinades al bestiar boví i als animals domèstics.

L'adquisició ha permès a l'empresa farmacèutica ampliar la seva oferta de vacunes per a animals i el seu àmbit de distribució. D'aquesta manera, Boehringer Ingelheim comercialitzarà vacunes per a animals als Estats Units, Austràlia, Sud-àfrica i a diversos països d'Europa, entre els quals hi ha l'Estat espanyol. A més, els recursos de la multinacional destinats a la innovació creixen i augmenten la capacitat distributiva de la companyia.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.