Sant Cugat aporta un terç dels treballadors contractats a la comarca


Temes relacionats

Més de 2.000 treballadors, afectats per expedients de regulació a Sant Cugat el 2009 (18/feb/10)


  • Comparteix:

La planta santcugatenca de Delphi, una de les afectades per un ERO

La planta santcugatenca de Delphi, una de les afectades per un ERO

L'associació Sant Cugat Empresarial valora negativament que Sant Cugat sigui la població de la comarca amb més treballadors afectats per un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) l'any 2009, segons dades de la UGT. Tot i això, el president de l'entitat, Frederic Boix, destaca que un de cada tres treballadors contractats al Vallès Occidental l'any passat correspon al nostre municipi.

Tot i les xifres negatives d'UGT, el president del Sant Cugat Empresarial afirma que la contractació laboral a la ciutat es va situar al capdavant de la comarca. En total, més d'un 27% dels treballadors contractats al Vallès Occidental corresponen al nostre municipi. Escoltem Frederic Boix en declaracions a Cugat.cat.

Frederic Boix

Són dades prou dolentes. Tot i això, Sant Cugat s'ha situat al davant d'altres poblacions del Vallès Occidental pel que fa a la contractació laboral.




L'associació coincideix amb la proposta d'UGT d'incorporació del model alemany com a possible solució per les elevades taxes d'atur a la ciutat. Aquest patró és partidari d'arrelar les companyies al territori i que les caixes d'estalvis contribueixin econòmicament al teixit productiu de les empreses.

Boix ha proposat altres iniciatives per millorar la situació laboral a la ciutat amb el foment de la innovació com a principal ingredient.

Frederic Boix

S'hauria de fomentar la innovació a les empreses santcugatenques per fer-les més productives i competitives.



L'informe del sindicat assenyala que l'any passat prop de 19.000 persones es van veure afectades a la comarca per algun ERO, el que suposa quatre vegades més que l'any 2008. D'aquestes, unes 2.000 treballen a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.