En venda el Sant Cugat Hotel & Restaurant


  • Comparteix:

El complex està en venda

El complex està en venda

El Sant Cugat Hotel & Restaurant està en venda. Aquesta propietat de la família Figueras forma part de la societat patrimonial Animua, especialitzada en hotels i que compta amb dos complexos més, l'Hotel de las Letras a la Gran Vía de Madrid i l'Hotel Neri al barri gòtic de Barcelona. L'objectiu de la venda és diversificar el negoci amb noves línies d'activitat dins del mateix sector.

L'hotel situat a la rambla del Celler, a tocar de l'Ajuntament, és de quatre estrelles i té 97 habitacions. Es va inaugurar el 2004 i des d'aleshores s'ha convertit en una de les imatges de la nova cara de la rambla.

Inicialment vinculat al grup Habitat que va construir-lo, l'hotel santcugatenc forma part actualment de la societat Animua, que es va desvincular de la immobiliària l'any 2007 quan les famílies Figueras i Suñol van obrir el capital d'Habitat a Ferrovial, a l'advocat Emili Cuatrecasas, a l'accionista d'Inditex Dolores Ortega, al propietari de Mango, Isaak Andic, a José Antonio Castro del grup hoteler Hesperia, i a Leopoldo Rodés.

El director general d'Animua, Joan Duran, ha explicat a Cugat.cat els motius de posar a la venda el centre santcugatenc.

Joan Duran

És un hotel amb una tipologia de client corporatiu. Nosaltres ens volem especialitzar en client turístic i estranger.




La família Figueras ja es va desprendre de l'Hotel Bauzá de Madrid el febrer de 2008 per un valor de 47 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.