El Mobile World Congress porta menys ocupació hotelera que l'any passat a la ciutat


  • Comparteix:

Imatge del congrés / Font: EFE

Imatge del congrés / Font: EFE

El congrés de telefonia mòbil celebrat aquests dies a Barcelona ha tingut un impacte menor en la reserva d'habitacions als hotels de la ciutat en relació a anteriors convocatòries. L'ocupació ha estat desigual, mentre que el Qgat Hotel ha omplert totes les places amb participants de la cita, el Sant Cugat Hotel & Restaurant ha vist com enguany no ha registrat cap reserva relacionada amb la fira. La falta d'assistència d'algunes companyies del sector, com per exemple Nokia, expliquen aquest descens.

Tradicionalment, els complexos hotelers de la ciutat es beneficien de la celebració dels congressos que es fan a Barcelona. El Mobile World Congress d'enguany, que ha tancat les seves portes aquest dijous, no ha tingut l'envergadura d'altres edicions ja que a causa de la crisi econòmica alguns dels fabricants i operadors del sector han decidit no participar-hi.

Aquest és un dels factors que ha provocat la poca ocupació dels hotels santcugatencs. Així ho ha explicat la directora del Sant Cugat Hotel & Restaurant, Esther Bombeli, a Cugat.cat.

Esther Bombeli

Aquesta edició no és tan àmplia com altres anys. L'any passat ja vam notar un descens i aquest no ens han fet cap comanda.


L'hotel Novotel, tot i haver acollit participants de la cita de telefonia mòbil, ha tingut una xifra d'ocupació molt menor en relació a l'edició anterior, segons han explicat els seus responsables a Cugat.cat. A l'altre extrem d'aquesta situació trobem el Qgat Hotel, que ha arribat al 100% d'ocupació durant els dies que s'ha celebrat la fira. Escoltem Elisenda Ripollès del departament comercial de l'establiment.

Elisenda Ripollès

Hem tingut tot l'hotel ocupat durant la fira. Fins i tot hem rebutjat algunes sol·licituts.



Els responsables dels diferents hotels han explicat que en general aquest any està resultant força difícil pel sector i que en alguns casos s'han vist obligats a adaptar les seves tarifes per millorar en competitivitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.