Royal Caribbean patrocina el programa 'Tots podem' de la Fundació UESC


  • Comparteix:

El programa 'Tots podem' divulga l'esport adaptat per a les persones amb discapacitat

El programa 'Tots podem' divulga l'esport adaptat per a les persones amb discapacitat

La companyia de creuers Royal Caribbean International, amb seu a tots els continents, és el nou patrocinador del programa 'Tots podem' de la Fundació Unió Esportiva Sant Cugat (UESC). La UESC ha valorat, a més de l'aportació econòmica de Royal Caribbean, el renom que l'empresa dóna a l'entitat esportiva. El programa solidari 'Tots podem' pretén acostar a la ciutat l'esport adaptat i integrar les persones amb discapacitat al teixit esportiu local.

La Fundació UESC només comptava fins ara amb patrocinadors i col·laboradors locals i nacionals, com el Qgat Hotel, Catalana Occident, Catalana d'Inversió i Construccions tres, Cespa i Cugat.cat.

El responsable de Comunicació i Màrqueting de la fundació, Lluís Maria Carbonell, explica on serà visible el segell de Royal Caribbean, el primer patrocinador internacional de l'entitat. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Maria Carbonell

La firma estarà al cartell del pavelló, a la comunicació del programa i a la samarreta dels equips.


Carbonell també ha destacat el renom que Royal Caribbean dóna a la Fundació UESC i ha afirmat que l'entitat té possibles pactes amb altres companyies, que de moment ha preferit no revelar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.