Un sopar dóna el tret de sortida als actes descentralitzats de la cimera europea a la comarca


Temes relacionats

Sant Cugat analitzarà la gestió i l'economia local en una jornada de la cimera europea (19/feb/10)

Sant Cugat participarà dimecres a Terrassa en una jornada de la xarxa Eurocities (19/feb/10)


  • Comparteix:

Alcaldes del Sistema Urbà de Terrassa, membre de la xarxa Eurocities

Alcaldes del Sistema Urbà de Terrassa, membre de la xarxa Eurocities

El Vallès Occidental es prepara per la Cimera Europea de Governs Locals que se celebra aquests dies a Barcelona amb un sopar institucional. L'acte tindrà lloc aquest vespre a Terrassa, on s'aplegaran bona part dels protagonistes dels esdeveniments que acollirà la comarca en la programació descentralitzada de la cita europea. És el cas de la jornada organitzada per l'Ajuntament 'Economia Local i Innovació' que tindrà lloc demà a EsadeCreapolis.

Tant Sant Cugat com Terrassa acullen aquest dimecres actes emmarcats dins la Cimera Europea de Governs Locals, que se celebra a Barcelona. Es tracta de debats i jornades descentralitzades de la programació de Barcelona que tenen per objectiu reflexionar entorn el món local.

El tret de sortida a les dues propostes és un sopar institucional que tindrà lloc aquest dimarts a dos quarts de nou al Nova Jazz Cava de Terrassa. L'acte estarà presidit per l'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, i comptarà amb el secretari general d'Eurocities, Paul Bevan, a més de responsables municipals de les ciutats que integren el Sistema Urbà de Terrassa, on s'inclou Sant Cugat com a membre de la xarxa europea.

Precisament, el Sistema Urbà de Terrassa organitza dimecres una jornada sobre la xarxa Eurocities. L'acte comptarà amb el regidor de Comunicació, Serveis Interns i Innovació, Jordi Puigneró.

Sant Cugat també se sumarà a la trobada europea amb una jornada sobre economia local i innovació que vol debatre sobre les noves formes d'organitzar i gestionar les administracions públiques, així com sobre l'impuls local de l'economia a través de l'intercanvi de coneixement. L'esdeveniment començarà a dos quarts de deu del matí a les instal·lacions d'EsadeCreapolis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.