La Generalitat aprova la gratuïtat de l'autopista C-16 entre Sant Cugat i Terrassa


  • Comparteix:

La Generalitat ha aprovat la gratuïtat de l'autopista C-16 entre Sant Cugat i Terrassa pels usuaris habituals, a partir del mes de setembre. Segons les previsions del departament de Política Territorial, més d'11.000 conductors es beneficiaran diàriament d'aquesta mesura.

L'ajuntament de Sant Cugat i altres poblacions veïnes han demanat reiteradament la supressió d'aquesta barrera perquè consideren insuficient la gratuïtat parcial que s'aplicava fins ara al tram entre Terrassa i Rubí. La mesura només afectarà els conductors habituals, que passin més de vuit vegades al mes per aquesta via en dies feiners.

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Felip Puig, creu la nova mesura permetrà la descongestió de les vies de Rubí i Les Fonts:

Felip Puig

Els ciutadans de Rubí, Terrasa i Sant Cugat veuran millorada la capacitat de circulació entre aquests tres municipis


El decret aprovat pel Consell Executiu de la Generalitat ampliarà fins als 9 quilòmetres la zona lliure de peatges de la C-16, que fins ara només era de 3 quilòmetres i mig. Aquesta mesura no entrarà en funcionament fins el setembre, quan s'hagin fet la instal·lació dels sistemes informàtics de senyalització als punts d'entrada i sortida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.