Lluís Recoder: 'Catalunya serà innovadora o no serà'


  • Comparteix:

L'alcalde fa una crida als ajuntaments catalans, i de tota Europa, perquè apostin decididament per la innovació i engeguin projectes conjunts per ser capdavanters en l'economia del coneixement. En la seva intervenció a la jornada d'Economia Local i Innovació que s'ha celebrat aquest dimecres a EsadeCreapolis, Lluís Recoder ha afirmat que 'Catalunya serà innovadora o no serà'.

Recoder ha explicat que la innovació, la formació i la creació de talent són els elements essencials per sortir de la crisi econòmica. Per assolir aquest repte i sortir-ne reforçats, l'alcalde ha apostat perquè els ajuntaments de tota Europa busquin vies de col·laboració, com ha fet el consistori santcugatenc en projectes com el de l'Institut Europeu de Tecnologia (IET) i la xarxa Living Labs Global.

Lluís Recoder

Els ajuntaments de tot Europa hem de col·laborar, trobar sinergies i fer projectes comuns. A Europa els ajuntaments estan en una altra dimensió.


L'alcalde ha instat tots els agents polítics, econòmics i socials a fer un 'canvi de rumb' per adonar-se que la societat del futur estarà basada en el coneixement. Parafrasejant Torres i Bages, Recoder ha conclòs que 'Catalunya serà innovadora o no serà'.

Lluís Recoder

Ens trobem en un nou terreny de joc i hem d'aprendre les normes. Hem de canviar el rumb. Catalunya serà innovadora o no serà, això depèn de nosaltres.





Recoder ha apostat per la col·laboració entre els agents públics i privats, i també entre municipis, com han fet Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola amb el Catalonia Innovation Triangle (CIT).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.