Augmenten un 40% les vendes de cotxes al febrer


  • Comparteix:

La majoria de concessionaris de la ciutat han augmentat les vendes en els darrers mesos

La majoria de concessionaris de la ciutat han augmentat les vendes en els darrers mesos

Els concessionaris de la ciutat han registrat un augment en les vendes del 40% en la primera quinzena del mes de febrer, en comparació amb el mateix període de l'any passat, que va ser el pitjor des del 1991. Segons els venedors santcugatencs consultats per Cugat.cat, la dotació econòmica del Pla 2000E ha estat la principal causa de l'augment de la demanda. Es calcula que per Setmana Santa ja s'hauran esgotat els 100 milions d'euros del pla, fet que posteriorment podria provocar un nou descens en les vendes.

Els concessionaris de la ciutat consultats per Cugat.cat han confessat que esperen que el segon semestre de l'any sigui 'dolent de debò' a causa de l'increment del 2% de l'IVA a partir del mes de juliol.

Pel que fa a les vendes de la primera quinzena del mes de febrer, Sant Cugat segueix la tònica de Catalunya, una mica més baixa que l'espanyola, que ha registrat un augment del 54%. Tot i això, les vendes d'automòbils encara són molt baixes en comparació amb els nivells d'abans de la crisi.

Opel Autocugat ha incrementat les vendes un 38,91%. El gerent del concessionari local, Josep Maria Negre, ha explicat les causes principals de l'augment.

Josep Maria Negre

Hem de tenir en compte que comparem el mes de febrer amb el de l'any passat, que va ser el pitjor des de 1991.


El concessionari de Peugeot-Mavisa també ha vist com les vendes han augmentat un 40% en els darrers mesos. El director de vendes de l'establiment, José Antonio González, creu que les marques hauran de fer noves ofertes un cop s'acabi el Pla 2000E.

José Antonio González

Si el Pla 2000E no continua, les marques haurien de fer descomptes. Sinó patirem una aturada de les vendes.


Tot i les ajudes del Pla 2000E, alguns concessionaris no han aconseguit registrar un nombre més elevat de vendes en comparació amb el mateix període de l'any passat. És el cas de Vilarasau Citröen, que ha notat un descens de la demanda del 7% durant el mes de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.