El clúster de la farmàcia i cosmètica de Catalunya comença a caminar


Temes relacionats

Els sectors farmacèutics de Sant Cugat i Cerdanyola s'uneixen per promoure el CIT (22/gen/10)


  • Comparteix:

Clúster de farmàcia i cosmètica de Catalunya

Clúster de farmàcia i cosmètica de Catalunya

Les associacions Sant Cugat Empresarial i Cerdanyola Empresarial presenten aquest dilluns a la tarda el projecte Clúster de la farmàcia i cosmètica de Catalunya, que ja s'ha constituït com a Agrupació d'Empreses Innovadores (AEI). La presentació, que tindrà lloc al Centre d'Empreses de Noves Tecnologies del Parc Tecnològic, servirà per donar a conèixer els objectius d'aquest clúster vallesà, les principals línies d'actuació i el calendari de treball.

El Clúster de la farmàcia i cosmètica de Catalunya és un projecte comú entre diverses entitats i empreses amb l'objectiu de fomentar l'activitat econòmica al Catalonia Innovation Triangle (CIT), emmarcat a l'eix de la B-30 al seu pas per Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola. Així, el clúster centrarà la seva activitat en desenvolupar iniciatives, nous productes i tècniques als sectors farmacèutic i cosmètic. El projecte integra indústries fabricants, auxiliars i proveïdores d'aquests sectors, com també centres d'investigació i entitats empresarials.

El president de l'associació Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, explica què implica la formació del clúster d'empreses. Són declaracions d'arxiu.

Frederic Boix

Aporta el reconeixement de la indústria farmacèutica catalana, la promoció de projectes d'innovació i del Catalonia Innovation Triangle.



La iniciativa, que compta amb una subvenció de prop de 60.000 euros del ministeri d'Indústria, és un dels primers projectes engegats conjuntament per les associacions empresarials de Sant Cugat i Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.