La Cecot veu en la lluita contra el frau fiscal una mesura recaptatòria en temps de crisi


  • Comparteix:

El Consell de Ministres ha aprovat mesures contra el frau fiscal

El Consell de Ministres ha aprovat mesures contra el frau fiscal

La patronal vallesana Cecot creu que les mesures contra el frau fiscal no s'han de convertir en recaptacions econòmiques per resoldre la crisi. L'entitat es posiciona així en contra de les mesures aprovades aquest divendres al Consell de Ministres, ja que per la patronal la lluita contra el frau fiscal ha de ser sempre prioritària i no només en temps de crisi. Tot i així, la Cecot veu amb bons ulls els crèdits directes a les petites i mitjanes empreses, aprovats en el mateix Consell de Ministres.

La Cecot considera injustificada l'aplicació de les mesures contra el frau fiscal incloses al Pla de prevenció i correcció del frau fiscal, laboral i de seguretat perquè, diu, l'administració disposa de suficient informació per conèixer i detectar el frau fiscal. A més, la patronal vallesana demana que se simplifiqui la documentació de les operacions vinculades que han de fer les empreses.

Tot i això, la Cecot veu amb bons ulls les mesures aprovades al Consell perquè les línies de finançament de l'Institut de Crèdit Oficial (ICO) arribin a les pimes. La patronal, però, proposa que l'ICO reasseguri els crèdits perquè les entitats bancàries no hagin d'assumir els riscos de morositat, que fins ara dificultaven el finançament de les petites i mitjanes empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.