Carme Hortalà proposa als ajuntaments potenciar el comerç i flexibilitzar el pagament de taxes per superar la crisi


  • Comparteix:

Carme Hortalà és directora general de GVC Gaesco Valores

Carme Hortalà és directora general de GVC Gaesco Valores

L'empresària Carme Hortalà, directora general de GVC Gaesco Valores, considera que els ajuntaments poden ajudar a superar la crisi potenciant el comerç amb fires i permetent petits endarreriments en el pagament d'impostos. Hortalà ho ha dit en la sessió dels Diàlegs Santcugatribuna 'Anàlisis actual de l'economia global. Prespectives financeres 2010' que ha tingut lloc aquest dijous a EsadeCreapolis.

Carme Hortalà ha explicat que l'Estat espanyol sortirà de la crisi, però creu que serà dels darrers països en fer-ho per la doble crisi que pateix, la internacional i la immobiliària.

La directora general de GVC Gaesco Valores ha exposat algunes de les mesures que poden dur a terme els ajuntaments.

Carme Hortalà

Que sigui l'ajuntament qui ajudi el petit empresari amb els endarreriments dels impostos, agilitzi les gestions administratives i potenciï el comerç amb fires.









D'altra banda, Hortalà també ha valorat les mesures que han presentat els governs català i espanyol. En declaracions a Cugat.cat, l'empresària ha remarcat que hi ha mesures positives, com la de garantir el pagament per part de les administracions públiques a les empreses, però que n'hi ha d'altres que no ajuden a la situació financera.

Carme Hortalà

Hi ha mesures amb les quals no puc estar d'acord: la pujada de l'IVA és una mesura recaptadora i que no ajudarà a eixugar el dèficit.



Carme Hortalà ha participat aquest dijous al vespre als Diàlegs Santcugatribuna amb el nom 'Anàlisis actual de l'economia global. Prespectives financeres 2010' que ha tingut lloc a EsadeCreapolis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.