Colldeforns (PSC): 'El PP fa populisme fiscal amb la pujada de l'IVA'


  • Comparteix:

La santcugatenca Montserrat Colldeforns, diputada del PSC al Congrés dels Diputats, acusa el PP de fer 'populisme fiscal' amb les seves crítiques a la pujada de l'IVA que es farà efectiva al juliol. En una entrevista a Cugat.cat, Colldeforns ha defensat les 55 mesures proposades pel govern espanyol per superar la crisi i ha afirmat que la prioritat ara és facilitar el crèdit i tornar a crear ocupació.

Colldeforns ha recordat que la decisió de pujar l'IVA del 16 al 18% al juliol es va aprovar al desembre, en el marc de la Llei de Pressupostos, com una de les mesures per fer front al dèficit i finançar la despesa pública. La diputada santcugatenca afirma que el PP fa 'populisme fiscal' quan vincula aquesta pujada al debat sobre les 55 mesures anticrisi proposades ara pel govern espanyol.

Montserrat Colldeforns

La pujada de l'IVA es va aprovar al desembre i no es canviarà. El PP fa populisme fiscal.


Entrevistada a Cugat.cat, Colldeforns ha defensat el paquet de mesures anticrisi proposat pel govern espanyol que té com a objectiu facilitar el crèdit i tornar a crear ocupació. En aquest sentit, la diputada santcugatenca ha destacat propostes com els préstecs directes de l'ICO a petites i mitjanes empreses, l'IVA reduït per a rehabilitació d'habitatges i les mesures per reduir la morositat.

Pel que fa als ajuntaments, Colldeforns ha parlat de les accions per reduir la morositat de les administracions públiques, però ha aclarit que aquestes propostes van dirigides a alguns grans consistoris, com Madrid i València, més que no pas a ajuntaments com el de Sant Cugat, que, segons la diputada, 'es gestiona prou bé'.

Montserrat Colldeforns

Es pensa més en grans ajuntaments com Madrid o València, que deuen molts diners, que en ajuntaments com Sant Cugat, que es gestiona prou bé.





Colldeforns ha afegit que el govern espanyol continua estrenyent-se el cinturó en tot, menys en despesa social, i ha recordat que ja s'ha aprovat una retallada de 5.000 milions d'euros per aquest any.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Si realment puja l'IVA no es populisme, es una cabronada per les persones que ho pasan mal, estan a l'atur i als autonoms ¡¡

Santiago. Enviat el 15/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.