Teamlog acomiadarà 170 treballadors després de perdre el contracte amb HP


  • Comparteix:

Els treballadors de Teamlog Iberica s'han concentrat aquest dimarts davant les instal·lacions de la companyia, al polígon de Can Sant Joan, per demanar una sortida negociada als 170 acomiadaments anunciats per l'empresa. La filial espanyola del grup francès Open ha perdut el contracte amb el seu principal client, Hewlett Packard. En conseqüència, 170 dels 180 treballadors de l'empresa aniran al carrer. Els sindicats demanen que la direcció negociï un expedient de regulació i estudiï recolocacions per garantir una sortida digna als acomiadats.

CCOO ha reunit aquest dimarts una seixantena de treballadors de Teamlog Iberica davant la seu santcugatenca de la companyia, que és la filial espanyola del grup francès Open, dedicat als serveis informàtics. Els treballadors reclamen més informació sobre els 170 acomiadaments anunciats i volen que la direcció obri converses amb els representants sindicals per negociar les condicions socials de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO), així com per estudiar possibles recol·locacions.

El secretari d'organització de l'agrupació de TIC de Barcelona de CCOO, Àlex Samaranch, ha explicat a Cugat.cat les peticions dels treballadors.

Àlex Samaranch

Que la direcció expliqui quina és l'afectació i després que negociï un ERO amb condicions dignes pels acomiadats.



El delegat de CCOO a Teamlog, Ignacio Carboni, ha explicat a Cugat.cat la situació que travessa actualment l'empresa.

Ignacio Carboni

Som 170 treballadors i l'empresa ens ha comunicat que HP recindeix el contracte i no ens dóna altra opció que fer-nos fora.




La plantilla de la planta santcugatenca de Teamlog Iberica està formada per 180 treballadors, dels quals 170 es quedaran sense feina. La majoria dels empleats treballen a la seu santcugatenca de Hewlett Packard i una vintena ho fan a la seu de Teamlog Iberica, a l'avinguda Alcalde Barnils del polígon de Can Sant Joan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.