El CIT organitza la primera trobada de cooperació empresarial


  • Comparteix:

La trobada tindrà lloc a la biblioteca Mestre Tauler de Rubí

La trobada tindrà lloc a la biblioteca Mestre Tauler de Rubí

Uns 170 empresaris de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola participaran a la primera trobada de contactes que organitza el Catalonia Innovation Triangle (CIT). Aquesta primera jornada, que s'emmarca dins les accions de promoció econòmica i empresarial del CIT a la zona, tindrà lloc aquest dimarts a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí. Està previst repetir l'experiència en properes edicions a la nostra ciutat i a Cerdanyola amb l'objectiu d'establir una xarxa de contactes entre els empresaris dels tres municipis.

La jornada de cooperació empresarial donarà el tret de sortida amb la conferència 'Networking empresarial efectiu', a càrrec del gerent de Summa Systems, Juanjo Villalobos. Després, els empresaris participants mantindran entrevistes programades amb altres empresaris i professionals amb l'objectiu de cercar nous proveïdors, clients i col·laboradors, establir contactes institucionals, obtenir informació de primera mà sobre el mercat i endegar projectes de cooperació empresarial.

La proposta ha de servir per dinamitzar el territori, promoure inversions i crear nous projectes empresarials fruit de l'intercanvi d'experiències, coneixements i interessos comuns. És per això que la trobada també comptarà amb l'Associació d'Empresaris de Cerdanyola, Sant Cugat Empresarial, Cecot, les cambres de Terrassa i Sabadell i Pimec.

El Catalonia Innovation Triangle, que agrupa els municipis de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola; té com a objectiu promoure i millorar el teixit empresarial de l'eix de la B-30, on s'hi ubiquen un total de 26 polígons industrials, 10.000 empreses i més de 206.000 habitants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.