HP celebra un quart de segle a la ciutat liderant el sector d'impressió de gran format


  • Comparteix:

Seu d'HP a Sant Cugat

Seu d'HP a Sant Cugat

La multinacional Hewlett-Packard (HP) celebra 25 anys com a centre de recerca, desenvolupament i innovació a Sant Cugat. Per celebrar-ho, la companyia proposa activitats dedicades als seus treballadors i clients com un concurs de fotografia, l'organització de dues diades solidàries i entrevistes a treballadors il·lustres de la companyia.

Les activitats que organitza la companyia giren entorn dels seus treballadors. Entre aquests actes interns hi ha hagut un concurs de logotips per fer gràfics els 25 anys viscuts en què els treballadors han votat la imatge que representarà a l'empresa aquest any. També s'ha posat en marxa un concurs de fotografia, on els empleats podran capturar amb instantànies elements del seu lloc de treball. Posteriorment, amb aquest recull d'imatges s'organitzarà una exposició. A més, es faran entrevistes a personatges clau per HP i es publicaran a la intranet de l'empresa.

Com cada any HP organitzarà la Diada i el Dia de Sant Jordi solidaris, dos dies dedicats, enguany, a recaptar fons per ONG's que treballen per la reconstrucció de les zones debastades d'Haití i Xile després dels terratrèmols que han afectats tots dos territoris en els darrers mesos.

La responsable de comunicació de Hewlett-Packard, Eva Blanco, fa un balanç d'aquest mig segle d'activitat de l'empresa. Són declaracions a Cugat.cat.

Eva Blanco

Han sigut 25 anys d'èxit. Al llarg d'aquest temps hem evolucionat molt, hem passat de ser una fabriqueta a ser la central internacional de la impressió en gran format




HP també té previst organitzar activitats perquè la població conegui la trajectòria de la companyia al llarg d'aquests 25 anys i s'acosti als projectes que té previstos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.