Banc Sabadell inverteix en vivenda protegida de lloguer


  • Comparteix:

Banc Sabadell invertirà en promoure vivendes protegides de lloguer

Banc Sabadell invertirà en promoure vivendes protegides de lloguer

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, invertirà entre 90 i 100 milions d'euros en habitatge protegit de lloguer. L'entitat financera posarà en marxa 10 promocions a tot l'Estat espanyol. En total, Banc Sabadell destinarà solars per a 500 vivendes que es repartiran entre Catalunya, Madrid, Andalusia i el País Valencià.

Terrassa, Sant Adrià del Besós i Figueres són alguns municipis on Banc Sabadell invertirà en habitatge públic. La iniciativa, que es farà a través de Solvia Gestión Immobiliaria, forma part d'un conjunt d'actuacions que l'entitat financera ha posat en marxa per utilitzar els solars que ha anat incorporant en els últims mesos.

D'altra banda, l'ONU ha atorgat una distinció a Banc Sabadell per la qualitat de la informació de responsabilitat social corporativa que publica l'entitat. Aquest reconeixement, que s'ha atorgat a 44 empreses de tot el món, valora els informes de progrés que fa Banc Sabadell, on l'entitat vincula les seves actuacions amb el Pacte Mundial de les Nacions Unides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.