L'atur creix només un 0'5% al març a Sant Cugat


Temes relacionats

L'atur creix un 1'6% al febrer a Sant Cugat ( 4/mar/10)

L'atur reprèn la tendència a l'alça tot i la lleugera caiguda de desembre ( 3/feb/10)


  • Comparteix:

Oficina de l'INEM

Oficina de l'INEM

Sant Cugat ha tancat el mes de març amb 3.957 aturats, un 0'5% més que al febrer. En l'últim mes, les llistes de desocupats a la ciutat han sumat només 20 persones. La xifra se situa molt per sota de la mitjana catalana que ha tancat el mes amb un increment de l'atur de l'1'1%.

Després de l'augment d'aturats que va patir la ciutat durant els dos primers mesos de l'any, Sant Cugat acaba el primer trimestre del 2010 amb una pujada de l'atur molt minsa. Tot i que la destrucció d'ocupació es va ralentitzar al febrer, al març aquesta tendència ha anat a l'alça i ha tancat el mes amb un augment de només el 0,5%, molt per sota de la mitjana del conjunt del país.

En l'àmbit comarcal, l'atur afecta ja a 79.297 persones, la majoria de les quals resideixen a Terrassa -21.037 aturats- i a Sabadell -19.720 aturats-. La xifra suposa un augment de prop del 2% d'aturats a la comarca respecte al febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.