Roche instal·la un centre d'atenció telefònica a Sant Cugat que donarà servei al sud d'Europa


  • Comparteix:

La farmacèutica internacional Roche, amb seu a la nostra ciutat, ha inaugurat un centre d'atenció telefònica especialitzat en diabetis que donarà servei al sud d'Europa. La nova planta, situada a l'edifici Business Center, atendrà anualment 200.000 trucades. La inauguració, que s'ha fet aquest dijous a la tarda, ha comptat amb la presència de l'alcalde, que ha destacat que la nova seu suposa la creació d'una vintena de llocs de treball i que 'la política econòmica que impulsa Sant Cugat s'està consolidant'.

El nou servei telefònic que s'ha posat en marxa atendrà consultes de professionals i clients amb diabetis que utilitzen els sistemes de mediació de glucosa de Roche. El centre atendrà les trucades procedents de l'Estat espanyol i també de França, Portugal i Itàlia.

La farmacèutica ja compta amb seu a la ciutat i per aquest motiu ha decidit instal·lar el centre d'atenció telefònica a Sant Cugat. Ho ha explicat el director de Roche Diabetes Care de l'Estat espanyol, Michele Pedrocchi.

Michele Pedrocchi

Sant Cugat és un lloc ideal, és multicultural, internacional i té escoles de negocis.



L'alcalde, Lluís Recoder, ha estat l'encarregat d'inaugurar la nova planta telefònica. Recoder ha subratllat 'la consolidació de la ciutat en termes empresarials gràcies a la promoció econòmica que s'està impulsant'. A més, l'alcalde s'ha mostrat molt satisfet que Roche hagi instal·lat el centre d'atenció telefònica a la ciutat.

Lluís Recoder

És una empresa important i de refèrencia mundial. Amplia aquí a la ciutat i podem estar molt orgullosos, a més crea 20 llocs de treball.



El nou centre està a l'edifici Business Center al polígon de Can Sant Joan a pocs metres de la seu de la farmacèutica. La inauguració s'ha fet aquest dijous a la tarda i ha comptat amb l'assistència de mig centenar de treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.