Roche instal·la un centre d'atenció telefònica a Sant Cugat que donarà servei al sud d'Europa

Economia

Publicat el 29/abr/10 per Marc Texidó

La farmacèutica internacional Roche, amb seu a la nostra ciutat, ha inaugurat un centre d'atenció telefònica especialitzat en diabetis que donarà servei al sud d'Europa. La nova planta, situada a l'edifici Business Center, atendrà anualment 200.000 trucades. La inauguració, que s'ha fet aquest dijous a la tarda, ha comptat amb la presència de l'alcalde, que ha destacat que la nova seu suposa la creació d'una vintena de llocs de treball i que 'la política econòmica que impulsa Sant Cugat s'està consolidant'.

El nou servei telefònic que s'ha posat en marxa atendrà consultes de professionals i clients amb diabetis que utilitzen els sistemes de mediació de glucosa de Roche. El centre atendrà les trucades procedents de l'Estat espanyol i també de França, Portugal i Itàlia.

La farmacèutica ja compta amb seu a la ciutat i per aquest motiu ha decidit instal·lar el centre d'atenció telefònica a Sant Cugat. Ho ha explicat el director de Roche Diabetes Care de l'Estat espanyol, Michele Pedrocchi.

Michele Pedrocchi

Sant Cugat és un lloc ideal, és multicultural, internacional i té escoles de negocis.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'alcalde, Lluís Recoder, ha estat l'encarregat d'inaugurar la nova planta telefònica. Recoder ha subratllat 'la consolidació de la ciutat en termes empresarials gràcies a la promoció econòmica que s'està impulsant'. A més, l'alcalde s'ha mostrat molt satisfet que Roche hagi instal·lat el centre d'atenció telefònica a la ciutat.

Lluís Recoder

És una empresa important i de refèrencia mundial. Amplia aquí a la ciutat i podem estar molt orgullosos, a més crea 20 llocs de treball.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El nou centre està a l'edifici Business Center al polígon de Can Sant Joan a pocs metres de la seu de la farmacèutica. La inauguració s'ha fet aquest dijous a la tarda i ha comptat amb l'assistència de mig centenar de treballadors.