Banc Sabadell dóna per bons els resultats del primer trimestre de l'any


  • Comparteix:

Banc Sabadell té seu a la ciutat

Banc Sabadell té seu a la ciutat

Banc Sabadell ha superat les expectatives que s'havia marcat per aquest trimestre amb un benefici net atribuït de 108,38 milions d'euros. Tot i que el resultat és inferior a l'obtingut en el primer trimestre del 2009, l'entitat bancària considera que els resultats evolucionen favorablement tenint en compte el context econòmic actual.

Ara, Banc Sabadell té la intenció de centrar les activitats bancàries en incrementar la base de clients, que ja ha augmentat un 47% en clients particulars i un 74% en empreses. Reduir costos, enfortir el balanç i mantenir les millores dels ingressos per la comercialització de productes i la presentació de serveis són les línies que seguirà l'entitat.

Entre totes les activitats realitzades pel banc durant el trimestre, destaca la compra de Mellon United National Bank, amb seu a Miami.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.